[WINLOGON][MPR][SDK] WNetClearConnections: Fix function parameter type (#3480)
[reactos.git] / base / system / subst / lang / sq-AL.rc
1 /* TRANSLATOR : Ardit Dani (Ard1t) (ardit.dani@gmail.com)
2 * DATE OF TR: 29-11-2013
3 */
4
5 LANGUAGE LANG_ALBANIAN, SUBLANG_NEUTRAL
6
7 STRINGTABLE
8 BEGIN
9 IDS_INCORRECT_PARAMETER_COUNT "Numri i parametrave jo i sakte - %s\n"
10 IDS_INVALID_PARAMETER "Numri i parametrave jo i sakte - %s\n"
11 IDS_INVALID_PARAMETER2 "Parameter i gabuar - %s\n"
12 IDS_PATH_NOT_FOUND "Path not found - %s\n"
13 IDS_ACCESS_DENIED "Access denied - %s\n"
14 IDS_DRIVE_ALREADY_SUBSTED "Drive tashme i SUBSTed\n"
15 IDS_FAILED_WITH_ERRORCODE "Deshtoj me error kode 0x%x: %s\n"
16 IDS_USAGE "Perputh rrugen e driverit me germën.\n\n\
17 SUBST [drive1: [drive2:]path]\n\
18 SUBST drive1: /D\n\n\
19 drive1: Përcakton një drive virtual për të cilën ju doni të caktojë një rrugë.\n\
20 [drive2:]path Përcakton një drive fizik dhe rrugen qe doni te percaktoni\n\
21 një driveri virtual.\n\
22 /D Fshin një zëvendesus (virtual) drive.\n\n\
23 Shkruaj SUBST pa parametra per te shfaqur një liste e drivera virtual aktual.\n"
24 END