adding missing dx headers
[reactos.git] / irc / TechBot / TechBot / TechBot.prjx
1 <Project name="TechBot" standardNamespace="TechBot" description="" newfilesearch="None" enableviewstate="True" version="1.1" projecttype="C#">
2 <Contents>
3 <File name=".\TechBotService.cs" subtype="Code" buildaction="Compile" dependson="" data="" />
4 <File name=".\AssemblyInfo.cs" subtype="Code" buildaction="Compile" dependson="" data="" />
5 <File name=".\Default.build" subtype="Code" buildaction="Nothing" dependson="" data="" />
6 <File name=".\App.config" subtype="Code" buildaction="Nothing" dependson="" data="" />
7 <File name=".\ServiceThread.cs" subtype="Code" buildaction="Compile" dependson="" data="" />
8 </Contents>
9 <References>
10 <Reference type="Project" refto="TechBot.Library" localcopy="True" />
11 </References>
12 <DeploymentInformation target="" script="" strategy="File" />
13 <Configuration runwithwarnings="True" name="Debug">
14 <CodeGeneration runtime="MsNet" compiler="Csc" compilerversion="" warninglevel="4" nowarn="" includedebuginformation="True" optimize="False" unsafecodeallowed="False" generateoverflowchecks="True" mainclass="" target="Library" definesymbols="" generatexmldocumentation="False" win32Icon="" noconfig="False" nostdlib="False" />
15 <Execution commandlineparameters="" consolepause="False" />
16 <Output directory="..\bin\Debug" assembly="TechBot" executeScript="" executeBeforeBuild="" executeAfterBuild="" executeBeforeBuildArguments="" executeAfterBuildArguments="" />
17 </Configuration>
18 <Configurations active="Debug">
19 <Configuration runwithwarnings="True" name="Debug">
20 <CodeGeneration runtime="MsNet" compiler="Csc" compilerversion="" warninglevel="4" nowarn="" includedebuginformation="True" optimize="False" unsafecodeallowed="False" generateoverflowchecks="True" mainclass="" target="Library" definesymbols="" generatexmldocumentation="False" win32Icon="" noconfig="False" nostdlib="False" />
21 <Execution commandlineparameters="" consolepause="False" />
22 <Output directory="..\bin\Debug" assembly="TechBot" executeScript="" executeBeforeBuild="" executeAfterBuild="" executeBeforeBuildArguments="" executeAfterBuildArguments="" />
23 </Configuration>
24 <Configuration runwithwarnings="True" name="Release">
25 <CodeGeneration runtime="MsNet" compiler="Csc" compilerversion="" warninglevel="4" nowarn="" includedebuginformation="False" optimize="True" unsafecodeallowed="False" generateoverflowchecks="False" mainclass="" target="Library" definesymbols="" generatexmldocumentation="False" win32Icon="" noconfig="False" nostdlib="False" />
26 <Execution commandlineparameters="" consolepause="False" />
27 <Output directory="..\bin\Release" assembly="TechBot" executeScript="" executeBeforeBuild="" executeAfterBuild="" executeBeforeBuildArguments="" executeAfterBuildArguments="" />
28 </Configuration>
29 </Configurations>
30 </Project>