[WELCOME] Fix some Turkish translations.
authorErcan Ersoy <ercanersoy@ercanersoy.net>
Wed, 7 Nov 2018 19:02:31 +0000 (22:02 +0300)
committerHermès BÉLUSCA - MAÏTO <hermes.belusca-maito@reactos.org>
Wed, 7 Nov 2018 21:09:17 +0000 (22:09 +0100)
base/setup/welcome/lang/tr-TR.rc

index c54292b..b8f269c 100644 (file)
@@ -1,4 +1,4 @@
-/* TRANSLATOR: 2013, 2014 Erdem Ersoy (eersoy93) (erdemersoy [at] erdemersoy [dot] net) */
+/* TRANSLATOR: 2013-2014 Erdem Ersoy (eersoy93) (erdemersoy [at] erdemersoy [dot] net), 2018 Ercan Ersoy (ercanersoy) (ercanersoy [at] ercanersoy [dot] net) */
 
 LANGUAGE LANG_TURKISH, SUBLANG_DEFAULT
 
@@ -9,7 +9,7 @@ STRINGTABLE
 BEGIN
     IDS_APPTITLE "ReactOS - Hoş Geldiniz"
     IDS_DEFAULT_TOPIC_TITLE "ReactOS"
-    IDS_DEFAULT_TOPIC_DESC "ReactOS İşletim Dizgesi'ne hoş geldiniz.\n\nSolda bir konuya tıklayınız."
+    IDS_DEFAULT_TOPIC_DESC "ReactOS İşletim Sistemi'ne hoş geldiniz.\n\nSoldaki bir konuya tıklayınız."
     IDS_FONTNAME "Tahoma"
     IDS_CHECKTEXT "&Bu iletiyi yine göster."
     IDS_CLOSETEXT "&Çıkış"