[RAPPS] Romanian translation update
authorBișoc George <fraizeraust99@gmail.com>
Wed, 3 Jan 2018 09:25:25 +0000 (10:25 +0100)
committerAlexander Shaposhnikov <sanchaez@reactos.org>
Wed, 3 Jan 2018 10:29:13 +0000 (12:29 +0200)
Quick update covering the latest commit - CORE-13789.

base/applications/rapps/lang/ro-RO.rc

index d13d72a..7fa8a95 100644 (file)
@@ -219,7 +219,7 @@ BEGIN
     IDS_UNABLE_TO_WRITE "Eșec la scrierea pe disc. Una din cauze poate fi atingerea limitei de capacitate."
     IDS_SELECT_ALL "Selectează/Deselectează Toate"
     IDS_INSTALL_SELECTED "Instalează selecționate"
-    IDS_SELECTEDFORINST "Selected for installation"
+    IDS_SELECTEDFORINST "Selectate pentru instalare"
 END
 
 STRINGTABLE