[USERSRV] Romanian translation update
authorBișoc George <fraizeraust99@gmail.com>
Sun, 27 May 2018 13:19:14 +0000 (15:19 +0200)
committerHermès BÉLUSCA - MAÏTO <hermes.belusca-maito@reactos.org>
Sun, 27 May 2018 15:35:47 +0000 (17:35 +0200)
win32ss/user/winsrv/usersrv/lang/ro-RO.rc

index 9ad3494..1e9b8a5 100644 (file)
@@ -28,16 +28,16 @@ END
 
 STRINGTABLE
 BEGIN
-    IDS_SEVERITY_SUCCESS        "Success"
-    IDS_SEVERITY_INFORMATIONAL  "System Information"
-    IDS_SEVERITY_WARNING        "System Warning"
-    IDS_SEVERITY_ERROR          "System Error"
+    IDS_SEVERITY_SUCCESS        "Succes"
+    IDS_SEVERITY_INFORMATIONAL  "Informație sistem"
+    IDS_SEVERITY_WARNING        "Avertizare sistem"
+    IDS_SEVERITY_ERROR          "Eroare sistem"
 END
 
 STRINGTABLE
 BEGIN
-    IDS_SYSTEM_PROCESS          "System Process"
-    IDS_UNKNOWN_SOFTWARE_EXCEPT "unknown software exception"
-    IDS_OK_TERMINATE_PROGRAM    "Click on OK to terminate the program."
-    IDS_CANCEL_DEBUG_PROGRAM    "Click on CANCEL to debug the program."
+    IDS_SYSTEM_PROCESS          "Proces sistem"
+    IDS_UNKNOWN_SOFTWARE_EXCEPT "excepție software necunoscut"
+    IDS_OK_TERMINATE_PROGRAM    "Apăsați OK pentru terminarea programului."
+    IDS_CANCEL_DEBUG_PROGRAM    "Apăsați Anulează pentru depanarea programului."
 END