[NET] Fix an escape sequence in Polish translation (#966)
authorKatayama Hirofumi MZ <katayama.hirofumi.mz@gmail.com>
Tue, 23 Oct 2018 11:10:38 +0000 (20:10 +0900)
committerHermès BÉLUSCA - MAÏTO <hermes.belusca-maito@reactos.org>
Tue, 23 Oct 2018 11:10:38 +0000 (13:10 +0200)
base/applications/network/net/lang/pl-PL.rc

index a232e2f..08191b4 100644 (file)
@@ -139,7 +139,7 @@ Polecenie użyte bez parametrów wyświetla grupy lokalne na komputerze.\n\n"
                  nazwy użytkowników lub grup globalnych, lecz nie może\n\
                  zawierać nazw innych grup lokalnych. Podając nazwę\n\
                                 użytkownika z innej domeny poprzedź ją nazwą domeny\n\
                  nazwy użytkowników lub grup globalnych, lecz nie może\n\
                  zawierać nazw innych grup lokalnych. Podając nazwę\n\
                                 użytkownika z innej domeny poprzedź ją nazwą domeny\n\
-                 (na przykład: WARSZAWA\PIOTRS).\n"
+                 (na przykład: WARSZAWA\\PIOTRS).\n"
     IDS_LOCALGROUP_HELP_6 "/ADD             Dodaje nazwę grupy lub użytkownika do grupy lokalnej.\n\
                  Dla użytkowników lub grup globalnych dodawanych tym\n\
                  poleceniem do grupy lokalnej należy wcześniej utworzyć\n\
     IDS_LOCALGROUP_HELP_6 "/ADD             Dodaje nazwę grupy lub użytkownika do grupy lokalnej.\n\
                  Dla użytkowników lub grup globalnych dodawanych tym\n\
                  poleceniem do grupy lokalnej należy wcześniej utworzyć\n\