[TRANSLATION][WINLOGON] Improve Bulgarian translation. 1194/head
authorWindowxDeveloper <46171075+WindowxDeveloper@users.noreply.github.com>
Thu, 27 Dec 2018 08:06:44 +0000 (09:06 +0100)
committerHermès Bélusca-Maïto <hermes.belusca-maito@reactos.org>
Sun, 31 Mar 2019 20:58:14 +0000 (22:58 +0200)
base/system/winlogon/lang/bg-BG.rc

index b58f8f1..24a3035 100644 (file)
@@ -44,11 +44,11 @@ BEGIN
     IDS_RUNNINGLOGONSCRIPTS "Изпълняване на писанията за изход..."
     IDS_LOADINGYOURPERSONALSETTINGS "Зареждане на личните ви настройки..."
     IDS_CLOSINGNETWORKCONNECTIONS "Затваряне на мрежовите свързвания..."
-    IDS_REACTOSISSHUTTINGDOWN "РеактОС се изключва..."
+    IDS_REACTOSISSHUTTINGDOWN "ReactOS се изключва..."
     IDS_PREPARETOSTANDBY "Приготвяне за изчакване..."
     IDS_PREPARETOHIBERNATE "Приготвяне за сън..."
     IDS_SAVEYOURSETTINGS "Записване на настройките ви..."
-    IDS_REACTOSISSTARTINGUP "РеактОС тръгва..."
+    IDS_REACTOSISSTARTINGUP "ReactOS тръгва..."
     IDS_TIMEOUTSHORTFORMAT "%02d:%02d:%02d"
     IDS_TIMEOUTLONGFORMAT "%d days"
 END