[MSGINA] Update Ukrainian translation. (#1642) 1642/head
authorYaroslav Kibysh <yanet.prod@gmail.com>
Mon, 10 Jun 2019 07:52:23 +0000 (10:52 +0300)
committerHermès Bélusca-Maïto <hermes.belusca-maito@reactos.org>
Mon, 10 Jun 2019 15:00:44 +0000 (17:00 +0200)
dll/win32/msgina/lang/uk-UA.rc

index 24b64be..3636dfa 100644 (file)
@@ -211,10 +211,10 @@ BEGIN
     IDS_PASSWORDMUSTCHANGE "Ви повинні змінити пароль при наступному вході."
     IDS_PASSWORDEXPIRED "Термін дії вашого пароля закінчився, необхідно його змінити."
     IDS_ACCOUNTEXPIRED "Термін дії вашого облікового запису минув. Будь ласка, зверніться до системного адміністратора."
-    IDS_ACCOUNTLOCKED "Unable to log you on beacuse your account has been locked out. Please see your system administrator."
-    IDS_INVALIDLOGONHOURS "Your account has time restrictions that prevent you from logging on at this time. Please try again later."
-    IDS_INVALIDWORKSTATION "Your account is configured to prevent you from using this computer. Please try another computer."
-    IDS_ACCOUNTRESTRICTION "Unable to log you on because of an account restriction."
+    IDS_ACCOUNTLOCKED "Не вдалось ввійти через те, що ваш профіль заблоковано. Зверніться до системного адміністратора."
+    IDS_INVALIDLOGONHOURS "Ваш профіль має обмеження часу, через що ви не можете зайти зараз. Будь-ласка, спробуйте пізніше."
+    IDS_INVALIDWORKSTATION "Ваш профіль налаштовано так, що ви не можете користуватись цим комп'ютером. Спробуйте інший комп'ютер."
+    IDS_ACCOUNTRESTRICTION "Не вдалось ввійти через обмеження профілю."
 END
 
 /* Shutdown Dialog Strings */