[APPWIZ] Russian and Ukrainian Translations Update (#1215)
authorYaroslav Kibysh <yanet.prod@gmail.com>
Thu, 3 Jan 2019 21:20:40 +0000 (23:20 +0200)
committerHermès BÉLUSCA - MAÏTO <hermes.belusca-maito@reactos.org>
Thu, 3 Jan 2019 21:20:40 +0000 (22:20 +0100)
dll/cpl/appwiz/lang/ru-RU.rc
dll/cpl/appwiz/lang/uk-UA.rc

index 59b6710..94a9bc7 100644 (file)
@@ -82,7 +82,7 @@ BEGIN
     IDS_DWL_FAILED "Не удалось скачать пакет установки Gecko, проверьте ваше подключение к сети интернет. Установка будет продолжена без включения пакета Gecko."
     IDS_CANTMAKEINETSHORTCUT "Не удалось создать ярлык интернета."
     IDS_CANTMAKESHORTCUT "Не удалось создать ярлык."
-    IDS_NO_MEMORY "No memory could be allocated!"
-    IDS_NO_DIRECTORY "No directory given!"
-    IDS_INVALID_PATH "The given path is invalid!"
+    IDS_NO_MEMORY "Невозможно выделить память."
+    IDS_NO_DIRECTORY "Не указано ни одного каталога!"
+    IDS_INVALID_PATH "Указанный путь неверен!"
 END
index 4b5fef4..c3ec10c 100644 (file)
@@ -90,7 +90,7 @@ BEGIN
     IDS_DWL_FAILED "Не вдалося завантажити пакет встановки Gecko. Перевірте ваше підключення до мережі інтернет. Встановка буде продовжена без включення пакета Gecko."
     IDS_CANTMAKEINETSHORTCUT "Не вдалося створити ярлик інтернету."
     IDS_CANTMAKESHORTCUT "Не вдалося створити ярлик."
-    IDS_NO_MEMORY "No memory could be allocated!"
-    IDS_NO_DIRECTORY "No directory given!"
-    IDS_INVALID_PATH "The given path is invalid!"
+    IDS_NO_MEMORY "Неможливо виділити пам'ять."
+    IDS_NO_DIRECTORY "Не вказано жодного каталогу!"
+    IDS_INVALID_PATH "Вказаний шлях недійсний!"
 END